1Lunch: Spannende uren voor eindexamenkandidaten

© ANP/1Limburg
* Weert krijg nieuw groot distributiecentrum erbij* School in Venray wint schoolfeest met internationale dj's* Limburgs tintje tijdens concertreeks Guus Meeuwis
Nieuw enorm distributiecentrum in Limburg
In Weert wordt volgend jaar een distributiecentrum gebouwd van 110.000 vierkante meter groot. Het centrum zal goed zijn voor 500 nieuwe banen en zal zich gaan richten op de distributie van producten van internetwinkels als Bol.com en Zalando. Lees hier meer.
Groots schoolfeest op Raayland College dankzij twee leerlingen
Bart Smits en Joonas Sengers, twee leerlingen van het Raayland College in Venray, werden gisteren tijdens hun aardrijkskundeles overvallen door twee internationale dj’s. De jongens deden mee aan de ‘High School Takeover’ en wonnen de hoofdprijs: een feest voor de hele school met alles erop en eraan. Lees hier meer.
© Raayland College
Nieuwe attractie in pretpark Kerkrade
Na de kartbaan, de driftbaan en paintball gaat indoorpretpark Powerarea opnieuw uitbreiden. Zo komen er tien escaperooms bij in het 2000 vierkante meter grote pand bij het Roda-Stadion. Er wordt al drie maanden hard gewerkt, zodat de nieuwe attractie in de zomer in gebruik kan worden genomen. Lees hier meer.
?Rowwen Hèze blikt met plezier terug op verrassingsoptreden
?Rowwen Hèze trad gisteravond tijdens Groots met een Zachte G, de jaarlijkse concertreeks van Guus Meeuwis in het Philips Stadion in Eindhoven, op als mysteryguest. "T waor n schôn fisje bij #grootsmeteenzachteG!", zo blikt de band in een video op Facebook terug op het verrassingsoptreden. Lees hier meer.
Stuur ons een foto als je geslaagd bent!
Vandaag is een spannende dag voor veel Limburgse eindexamenleerlingen. Ze krijgen te horen of ze zijn geslaagd of niet. Zit jij ook zo in spanning? Laat ons weten of je geslaagd bent en hoe je dit gaat vieren door ons via Facebook een foto van jezelf te sturen. Klik hier voor onze Facebookpagina.