Topdrukte in Toverland door Midzomeravond

De vuurwerkshow van Attractiepark Toverland. © Attractiepark Toverland
Woensdag bezochten ruim 10.500 mensen attractiepark Toverland in Sevenum. Het was daarmee de drukstbezochte dag van 2017 tot nu toe. Ook staat deze dag in de top vijf van drukste dagen ooit.
Volgens Tessa Maessen, communicatiemanager van Toverland, zijn vooral de Midzomeravonden erg populair onder de bezoekers.

Lange dag

"Meer dan de helft van onze bezoekers kiest er bewust voor om Toverland tijdens dit evenement te bezoeken. De avonden worden bovendien gewaardeerd met een 9,1", zegt Maessen. "Woensdag waren alle ingrediënten aanwezig: het is zomervakantie, de weersverwachtingen waren goed en het park was tot 23:00 uur geopend. Veel bezoekers bleven tot het eind om de afsluitende vuurwerkshow te bewonderen."
Het zomerevenement zorgde de afgelopen jaren voor meer bezoekerspieken. "Ook de andere drukbezochte dagen in de top vijf vonden plaats tijdens Midzomeravonden."

Pendelbus

Dit jaar rijdt er voor het eerst tijdens de zomervakantie een speciale pendelbus tussen treinstation Horst-Sevenum en Attractiepark Toverland. Het gaat om een proef. Ook tijdens de herfstvakantie en het Halloween-evenement zal er een pendelbus rijden.