Verhuurder Boels doet derde overname in Engeland

© Kim Langeslag
Boels Rental heeft het Engelse Artisan Hire Center overgenomen. Het bedrijf heeft negen vestigingen in het zuidwesten van Engeland. Er werken honderd mensen.
Met de overname wil directeur Pierre Boels de positie van zijn bedrijf in Engeland verder versterken. "De overname past perfect in onze strategie ons nog beter te positioneren in de grootste verhuurmarkt van Europa", aldus Boels.

Overnamepad

Het Sittardse concern nam eerder al Supply UK (2017) en Already Hire (2018) over. Boels heeft nu 38 vestigingen in het Verenigd Koninkrijk. Eerder dit jaar kocht Boels ook al Abird, Delta Rent, Amdyte en Van Deuveren Traffic BV op.

De overnames komen niet als een verrassing. Topman Pierre Boels gaf eerder aan 1 miljard euro te willen investeren. Dat geld wil hij uitgeven aan nieuw materieel en aan overnames van concurrenten.

Europees bedrijf

Boels is actief in 17 Europese landen en telt meer dan 400 vestigingen. Bij Boels werken ruim 4.000 medewerkers. Boels realiseert een omzet van ruim 500 miljoen euro.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!