Zieke Dean (8) in het zonnetje gezet tijdens tattoo-marathon

© L1
Een bijzondere dag voor de 8-jarige Dean uit Elsloo en zijn moeder. De ongeneeslijk zieke jongen werd zondag in het zonnetje gezet tijdens een tattoo-marathon voor het goede doel. En zijn moeder kreeg een tatoeage.
De tattoo-marathon, vanwege Halloween toepasselijk Tattooween gedoopt, is een initiatief van tattooshop Lucky Clover in Beek.

Weekend

Het hele weekend worden er tatoeages gezet, waarvan de helft van de opbrengst naar Stichting Make-A-Wish gaat. De tattooshop heeft zelfs een speciale Make-A-Wish-tattoo ontworpen.
Dean heeft een zeldzame vorm van spierkanker, die niet te genezen is. Via Dean's school kwam Ivo Guyen van de tattooshop met Dean in contact. Hij nodigde de jongen uit, samen met zijn gezin en vriendjes, om in het zonnetje gezet te worden.
Deze tatoeage kreeg de moeder van Dean zondagmiddag op haar been. © Fam. Maes

In een Ferrari

Dean geniet met volle teugen. "Ik heb al in een Ferrari gezeten en op een motor gereden", glundert hij.
© L1

Wijsheid

Voor Dean's moeder Marcha staat er zondag nog wat anders op het programma. Zij vindt het zo'n mooi initiatief dat ze besloot om zelf een nieuwe tatoeage te nemen. "Er komt een uiltje op mijn kuit te staan, van wijsheid. Want dat heeft Dean ons geleerd: wijsheid om ellendige dingen om te draaien in positieve dingen."
En ook de dappere Dean krijgt natuurlijk een tattoo, maar dan wel een tijdelijke.
© L1