1Lunch: Dating-oma alweer één jaar gelukkig in de liefde

© L1
* 'Hij dacht dat hij de God van de afdeling was'* Klanten vinden producten Hudson’s Bay te duur* Nothing But Thieves komt naar Pinkpop
'Hij dacht dat hij de God van de afdeling was'
Ophef over het functioneren van een professor van het universitair ziekenhuis in Maastricht. Hij is weg als afdelingshoofd na aanhoudende klachten van medewerkers van zijn afdeling. De man werkt al sinds 2008 in het ziekenhuis in Maastricht. In die tijd zouden meerdere medewerkers met een burn-out thuis zijn komen te zitten.
Lees hier verder.
'Dankjewel voor het redden van mijn leven'
Een slachtoffer van een bedrijfsongeluk in Maastricht stuurde een lief bedankje aan de politie. Tijdens een bedrijfsongeluk bij het metaalbewerkingsbedrijf op industrieterrein Beatrixhaven raakten eind november twee medewerkers van het bedrijf gewond. De politie is blij met het berichtje van het slachtoffer. Lees hier verder.
© Facebook / Politie Maastricht
Klanten vinden producten Hudson’s Bay te duur
Hudson’s Bay gaat luisteren naar hun klanten. De Canadese warenhuisketen wil af van het dure imago en gaat ook goedkopere merken aanbieden. "Klanten vinden de prijzen aan de hoge kant. We missen merken met lagere aanvangsprijzen. Dat is een van de dingen die we vanaf januari gaan veranderen." In Maastricht zit een vestiging van het warenhuis. Lees hier verder.
© 1Limburg
Nothing But Thieves komt naar Pinkpop
De mannen van Nothing But Thieves komen volgend jaar naar Pinkpop. De Britse band, die in 2015 doorbrak met het nummer ‘Trip Switch’, scoorde dit jaar met het nummer 'Sorry' een grote hit in Nederland. Ze staan zaterdag 16 juni op het podium in Landgraaf. Lees hier verder.
© Jean Pierre Geusens
Dating-oma nog altijd gelukkig in de liefde
Precies één jaar nadat de kleinkinderen van oma Marjan L'Espoir uit Munstergeleen de speciale website www.omazoekteenopa.nl voor haar oprichtten, is zij nog altijd gelukkig in de liefde. Marjan groeide in januari van dit jaar uit tot het boegbeeld van alleenstaande ouderen. Inmiddels zet Marjan zich in voor andere ouderen die op zoek zijn naar een relatie. Lees hier verder.