1Lunch: Zoek de schaduw op, 36 graden in zicht

© Istock
* Staking bij Nedcar: Productie ligt stil* Terrasbezoek Maastricht iets duurder, maar onder gemiddelde* Herdenking voor Arcenaar Wouter van Luijn in Tuschinski
Dronken bestuurder opgepakt na rammen muurtje
De politie heeft donderdagavond laat in Hoensbroek een dronken man in de kraag gevat, die eerder een muurtje van een tuin had geramd met zijn auto. De man reed rond 22:00 uur op de Doctor Martin Luther Kinglaan een muur aan gort. Daarna ging hij er als de wiedeweerga vandoor. Lees hier meer.
© Track88
Staking bij Nedcar: '2100 medewerkers leggen werk neer'
Zo'n 2100 medewerkers van VDL Nedcar in Born doen mee aan de staking voor een betere cao. De productie in de autofabriek ligt stil. Sinds donderdagavond om 21:30 uur hebben de medewerkers het werk voor 48 uur neergelegd. Lees hier meer.
Terrasbezoek Maastricht iets duurder, maar onder gemiddelde|
Ben jij vaak op een terrasje te vinden? Een bezoek aan het terras in Maastricht is iets duurder geworden dan vorig jaar. Een rondje kost nu 22,03 euro. Dat is een stijging van 2,2 procent. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van onderzoek horeca-adviseur Van Spronsen & Partners, dat de consumptieprijzen heeft onderzocht in 21 grote steden. Lees hier meer.
© Jean-Pierre Geusens
Tropische hitte: temperaturen lopen op tot 36 graden
Had jij verwacht dat het zo'n warme zomer zou worden? Het blijft voorlopig nog tropisch warm en droog in Limburg. We stevenen namelijk af op temperaturen tussen de 33 en 36 graden. Daarnaast blijft het kurkdroog. Dit meldt Meteo Limburg. Lees hier meer.
Herdenking voor Arcenaar Wouter van Luijn in Tuschinski
De in Arcen geboren Wouter van Luijn, die op gewelddadige om het leven kwam op Mallorca, wordt vrijdagmiddag herdacht in Theater Tuschinski in Amsterdam. Lees hier meer.
© Omroep Venlo
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!