1Lunch: Slapen op school door voortdurende jetlag

© Istock
* Ex-NS-topman Timo Huges ontkent OV-fraude * Eerste auto van Max onder de hamer* Einighausen opgeschrikt door schoten
Zaak OV-fraude voor de rechter
Oud NS-topman Timo Huges blijft volhouden: hij heeft geen fraude gepleegd bij de aanbesteding van het openbaar vervoer in Limburg. Vandaag is de eerste dag van de strafzitting in deze omvangrijke zaak. De NS wilde de aanbesteding winnen en heeft daarbij vals gespeeld. Lees hier meer.
Eerste auto van Max onder de hamer
Het eerste racemonster van Max Verstappen wordt deze week geveild. Wie de Mercedes Benz C63 Coupé, voorzien van twee Max-krabbels, wil overnemen zal flink in de buidel moeten tasten. De heren van Bucket Boys maakten alvast een testritje en lieten de motor brullen. Bekijk hier de beelden.
© YouTube
Slapen op school door voortdurende jetlag
De vierjarige Noah uit Nijmegen krijgt een speciaal lesprogramma aangeboden van een basisschool in Middelaar. Noah lijdt aan een verstoord dag- en nachtritme waardoor hij eigenlijk continue in een jetlag zit en zijn lessen niet goed kan volgen. Daarom krijgt hij 's ochtends les mag hij vroeg in de middag een dutje doen. Lees hier meer.
Einighausen opgeschrikt door schoten
De rust in Einighausen werd gisteravond bruut verstoord door een schietpartij. Niemand raakte gewond en schade was er ook niet, maar de politie vond wel hulzen op straat. Lees meer.
© iStock
Drugsdumping langs spoor
Langs het spoor bij Baexem zijn vanochtend tientallen vaten en gasflessen gevonden. Het gaat vermoedelijk om afval van een XTC-lab. Een gespecialiseerd bedrijf ruimte alle spullen op. Lees hier meer.