Het L1NWS van zaterdag 14 oktober

© L1
* Club in Maastricht een jaar dicht na inval * Zoeken naar oude schatten op archeologiedag in Blerick * En de spannende derby tussen MVV en Fortuna

Club in Maastricht een jaar dicht na inval

Een inval vannacht in club Alla in Maastricht. De poltie deed dit na meldingen over drugshandel en drugsgebruik in de club. (Bekijk de video)

Zorgkosten omlaag door het opknappen van rolstoelen

De kosten voor de zorg moeten fors omlaag. Zo wil ook het nieuwe kabinet. Veel kan bezuinigd worden op de uitgifte van rolstoelen. Kersten Hulpmiddelen in Roermond bespaart de staat miljoenen omdat het klanten niet splinternieuwe, maar opgeknapte rolstoelen geeft. (Bekijk de video)

Zoeken naar oude schatten op archeologiedag in Blerick

Graven naar het verleden. De archeologiedagen was vooral veel doen. Op veel locaties werd verteld hoe er in het verleden geleefd werd en door de activiteiten waande je even in de tijd van toen. (Bekijk de video)

Spannende derby tussen MVV en Fortuna

Fortuna Sittard heeft vrijdag de Limburgse derby tegen MVV gewonnen. In een enerverend duel maakten de Portugese aanvallers Semedo en Vidigal het verschil namens de Sittardenaren: 1-2

Honda wenst VVV veel succes

De Venlonaren krijgen steun van een oude bekende. Sterspeler Keisuke Honda wenst VVV veel succes. (Bekijk de video)

Weekoverzicht

Bij een politieactie komt in Roosteren een verdachte om het leven. Hij zou samen met een aantal anderen hebben geprobeerd om met een helikopter een topcrimineel uit te breken uit de gevangenis in Roermond. Maar de politie heeft dat voorkomen. (Bekijk de video)