Giel Braun nieuwe voorzitter LWV

Giel Braun is woensdag benoemd tot nieuwe voorzitter van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV).
Tijdens de algemene ledenvergadering werd bekendgemaakt dat Braun het voorzittershamer over gaat nemen van Jan Zuidam.

'Innovatief ondernemerschap'

Braun is erg enthousiast over zijn nieuwe functie. "Ik kijk ernaar uit om de in 2016 ingezette koers van de LWV verder vorm te geven. Vanuit mijn ervaring met arbeidsmarktproblematiek en mijn focus op een innovatief ondernemingsklimaat denk ik met veel passie en voldoening invulling te kunnen geven aan deze mooie functie."
Braun was vanaf 2010 al penningmeester van de LWV en tevens lid van het algemeen bestuur van VNO-NCW.

Bestuurdersfuncties

Braun is eigenaar van Koobra Invest B.V., waaronder de in 2006 door hem overgenomen ProfCore Group valt en sinds dit jaar ook de HAAN Industrial Group. Die laatste wordt geleid door zijn zoon Mart Braun.

Bestuurdersfuncties

Daarnaast is Braun voorzitter van het in 2016 opgerichte expertisecentrum arbeidsmarkt en onderwijs. Sinds 2012 is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen en kringvoorzitter Limburg bij de Rabobank Centraal Zuid-Limburg. Daarnaast is hij ook nog eens lid van de Raad van Commissarissen van IBC AG.
Het nieuwe voorzitterschap zal ingaan op 19 juni 2018 bij de Limburg Happening ter ere van het 100 jarig bestaan van de LWV.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!