Belangrijke doorbraak in zaak Nicky Verstappen

© L1
Politie en justitie geven woensdagmiddag een persconferentie over de zaak Nicky Verstappen.
De persconferentie begint om 12:00 uur in het politiebureau Maastricht. Peter R. de Vries zal samen met de familie Verstappen aanwezig zijn. De persconferentie is live te volgen bij 1Limburg en L1.

Mogelijke match

Welk nieuws daar bekend wordt gemaakt is nog onduidelijk. Maar mogelijk heeft het grootschalig dna-onderzoek een match opgeleverd. Sinds februari van dit jaar hebben al ruim 14.000 mannen dna afgestaan. Tot nu toe leverde dat geen doorbraak op. Onlangs werd bekend dat er nog 3000 mannen telefonisch worden benaderd om alsnog wangslijm af te staan.

Zomerkamp

Nicky Verstappen verdween in 1998 op elfjarige leeftijd tijdens een zomerkamp in Brunssum. Een dag na zijn vermissing werd hij dood gevonden. Na twintig jaar blijft de dood van de jongen met vraagtekens omhuld.

Kleinere kans

Onlangs was het exact twintig jaar geleden dat de jongen uit Heibloem verdween. Daardoor wordt het steeds moeilijker om iemand voor de rechter te slepen voor de dood van Nicky Verstappen.

Zomerkamp

Nicky Verstappen verdween in de zomer van 1998 tijdens een zomerkamp op de Brunssummerheide. De volgende avond werd zijn lichaam vlakbij het kamp gevonden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!