1Lunch: 'vierkante' Rapper Sjors voelt zich een bamiblok

* Een uiltje knappen vlak langs de snelweg* A73 korte tijd afgesloten vanwege ongeval* Froome rijdt Tour zonder Limburgse vriend
Drugstoeristen massaal naar Kerkrade en Roermond
?Drugstoeristen die in Sittardse coffeeshops worden geweerd, komen wel aan hun trekken in shops in Kerkrade en Roermond. Dat blijkt uit onderzoek dat in opdracht van de gemeente Sittard-Geleen is uitgevoerd. Eigenaar Peter Hendriks van coffeeshops Skunk en Relax in Sittard is op zijn zachts gezegd niet blij dat de drugstoeristen wegblijven uit zijn shops. Lees hier meer.
Pitten langs de snelweg
Een automobilist was vanochtend zo moe dat hij besloot langs de A76 bij Stein een uiltje te knappen. Hij had zijn auto ver van de rijbaan geparkeerd zodat hij onverstoord kon tukken. Maar dat was van korte duur. Een weginspecteur heeft hem wakker gemaakt en naar een andere slaapplek gebracht. Lees hier meer.
© Twitter/Weginspecteur Ron
A73 afgesloten door ongeval met motorrijder
Automobilisten die vanochtend in noordelijke richting van de A73 reden, hebben waarschijnlijk lange tijd in de file gestaan. Vanwege een ongeval met een motorrijder was de snelweg tussen Horst en Venray namelijk anderhalf uur afgesloten. Het verkeer moest via de vluchtstrook langs het ongeluk worden geleid. Lees hier meer.
Snacken met Rapper Sjors
In de rubriek 'snacken met' van het online platform &C van Chantal Janzen is deze keer de Limburgse rapper Sjors te zien. Hij werd bekend na zijn ‘optreden’ in Man Bijt Hond. De woordkunstenaar uit Brunssum vertelt onder andere wat voor soort vrouw hij zoekt en wat voor snack hij zou zijn… Lees hier meer
Froome mist maat Poels in Frankrijk
Sky-renners Chris Froome en Wout Poels zijn kameraden van elkaar. Daarom was het voor de Tourwinnaar moeilijk om te besluiten om de Limburger niet op te nemen in de Tourselectie voor dit jaar. "We hebben zijn mening gevraagd, maar hij vond het te moeilijk om over Poels te oordelen", aldus ploegleider Servais Knaven. Lees hier meer.