Topdrukte politie Venray 'dankzij' dronken bestuurders

© Facebook / Politie Venray
De politie van Venray had het afgelopen weekend druk met mensen die onder invloed van alcohol en drugs achter het stuur waren gekropen.
Een 67-jarige man veroorzaakte zondag een eenzijdig ongeluk, schrijft politie Venray op Facebook. Hij had te diep in het glaasje gekeken. Bij het ongeluk vernielde de bestuurder veel straatmeubilair én zijn eigen auto.

Racen onder invloed
Zaterdagnacht sjeesde een 22-jarige man uit Belfeld over de A73 met 190 kilometer per uur. Toen hij staande werd gehouden, bleek uit een test dat hij verdovende middelen had gebruikt.

Diep

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd het rijbewijs van een 28-jarige bewoner uit Maaseik ingevorderd, omdat hij te veel alcohol had gedronken. Die nacht liep ook een 29-jarige inwoner van Venray tegen de lamp. Ook hij kon zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast was er een 69-jarige inwoner uit de gemeente Venray die met een flinke slok op achter het stuur was gekropen.

Alle bestuurders kregen een proces-verbaal.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!