Verkeersremmers bij brasserie Maasmechelen na ongeval

© Het Belang van Limburg
Het gemeentebestuur van Maasmechelen heeft verkeersremmers geplaatst bij brasserie 'In de Zevende Hemel' waar deze week een dodelijk ongeval gebeurde.
Op het terras in de Dokter Haubenlaan werd dinsdag een 61-jarige bezoeker doodgereden en viel er een zwaar gewonde toen een auto op het terras terechtkwam.

Lees ook: Auto rijdt terras in Maasmechelen op, één dode

Maatregelen
Vorige week had het gemeentebestuur al beslist dat er maatregelen zouden worden getroffen. Maar die waren nog niet uitgevoerd. Burgemeester Raf Terwingen van Maasmechelen geeft toe dat het lijkt op de put dempen nadat het kaf is verdronken.

Waren al bezig
Volgens hem is dat niet het geval. "Alle voorbereidingen waren in volle gang om de verkeersremmers te plaatsen, toen dit noodlottige ongeval gebeurde", aldus Terwingen.

Verkeersvriendelijker
Wel heeft het gemeentebestuur vrijdag besloten om nog meer maatregelen te treffen aan de andere kant van de straat, waardoor een verkeersvriendelijke situatie ontstaat in het horecagebied.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!