1Lunch: Pinkpop komt Beliebers tegemoet met extra kaarten

© EPA/ Daniel Dal Zennaro
* Man bekneld tussen auto en muur* Inval op woonwagenkamp* Pinkpop komt met extra kaarten
Meer kaartjes
Wat de zelfbenoemde muziekpolitie er ook van mag vinden, Justin Bieber is dit jaar de grote naam op Pinkpop. Dat blijkt ook uit de kaartverkoop: de zaterdag met de Canadese superster op het podium was binnen één dag uitverkocht, terwijl de zondag, maandag en combitickets nog gewoon te krijgen zijn. Maar voor alle Beliebers die alleen voor hun idool naar Landgraaf komen is er nu goed nieuws, want Pinkpop heeft extra kaarten voor de zaterdag in de verkoop gedaan. Lees hier meer.
Gruwelijk ongeluk
Een man in Brunssum is vanmorgen zwaar gewond geraakt toen hij bekneld kwam te zitten tussen zijn eigen auto en een muurtje. Het slachtoffer probeerde de auto tegen te houden toen het voertuig ging rollen, maar dat werd hem bijna fataal. Lees hier meer.
© Track88
Klachtenregen
Meer dan drieduizend klachten kwamen er binnen sinds Arriva in december het Limburgs openbaar vervoer op zich nam. Volle treinen, slechte aansluitingen en veel vertragingen doen de naam van de nieuwe vervoerder geen goed. Maar Arriva heeft zich de kritiek aangetrokken, komende maand worden de eerste knelpunten aangepakt. Lees hier meer.
Fiscus zoekt geld
Agenten, militairen, een speurhond en medewerkers van de belastingdienst zijn vanmorgen in Voerendaal een woonwagenkamp binnengevallen. Eén van de bewoners heeft namelijk een forse belastingschuld die de fiscus vandaag hoopt te innen. En nu we het er toch over hebben: heb jij je aangifte al ingevuld? Lees hier meer.
© Fer Traugott
Boten beschadigd
Drie maanden na de aanvaring bij de stuw van Grave hebben veel woonbootbewoners in de Paesplas bij Heijen nog steeds last van de schade. De woonboten raakten beschadigd toen ze door het lage waterpeil scheef kwamen te liggen. De schade aan de boten loopt in de honderdduizenden euro's. Lees hier meer.

Leukste babyfoto

Is er bij jou in de familie of vriendenkring afgelopen jaar een baby geboren? En woont de kleine in Limburg? Doe dan mee aan onze fotoverkiezing, want ook dit jaar zijn wij op zoek naar de leukste babyfoto. Insturen kan tot en met 6 april. Lees hier meer.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.