Leeyen Vastgoed BV bouwt mega-hal in Sittard-Geleen

?Leeyen Vastgoed BV uit Beringe gaat een mega-distributiecentrum bouwen op bedrijventerrein Holtum Noord III in Sittard-Geleen.
Met een oppervlakte van 148.000 vierkante meter wordt het magazijn het grootste van Nederland, dat melden de Limburgse kranten.
Volledig verhuurd biedt het complex straks werk aan ?zo'n ?1000 mensen.

Toekomst in distributie

Groot geworden in de wereld van het vastgoed, de nertsen en landbouwmachines, ziet ?Rien ?Leeyen toekomst in de verhuur van opslag- en distributieruimte. Dit met het oog op de toenemende groei van goederenstromen en het dreigend tekort aan echt grote magazijnen.

Bedrijfshallen in Beringe

Ondernemer Leeyen, in 2013 nieuwkomer in de Quote 500 met een geschat vermogen van 90 miljoen euro, is reeds eigenaar van bedrijfshallen in Beringe. Hij verhuurt die aan DHL als ‘hoofddoorvoer’ in elektronica voor de Europese markt.
Met een oppervlakte van 148.000 vierkante meter overtreft Leeyen het nog te bouwen distributiecentrum van Groep Heylen op Trade Port Noord in Venlo (140.000 m2).
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!