Amateurduel gestaakt na bedreigen scheidsrechter

De wedstrijd tussen SHH Herten en Centrum Boys in de tweede klasse van het amateurvoetbal is zondag voortijdig gestaakt.
Scheidsrechter Kolenberg zegt te zijn bedreigd door een speler van de bezoekers.

Reacties

De leidsman staakte derhalve het duel in de 78ste minuut. Het stond op dat moment 2-2. Volgens een woordvoerder van SHH had de scheidsrechter het duel eerst tijdelijk stilgelegd vanwege de in zijn ogen 'absurde' reacties van tegenstander Centrum Boys. Uiteindelijk werd er, gezien de grimmige sfeer, niet verder gespeeld.

Rode kaarten

Het Sittardse Centrum Boys stond ten tijde van de staking nog maar met negen spelers op het veld. In de eerste helft gaf scheidsrechter Kolenberg een speler tweemaal geel na commentaar op de leiding, waarna in de tweede helft een andere speler op een rode kaart werd getrakteerd vanwege een kopstoot.
De scheidsrechter heeft de wedstrijd, zoals te doen gebruikelijk, gerapporteerd aan de KNVB.