Ruim 500 babyfoto's te zien, insturen kan deze week nog

Een willekeurige selectie van de ingestuurde babyfoto's.
Tot nu toe hebben we ruim 500 babyfoto's ontvangen. De Limburgse kleintjes zijn allemaal in ons fotoalbum te bewonderen. Ontbreekt jouw baby nog? Insturen kan alleen deze week nog.
1Limburg maakt een overzicht met Limburgse baby's die in 2016 zijn geboren. Inmiddels hebben we 470 babyfoto's binnen. Insturen kan alleen deze week nog, tot donderdag 6 april.

Ontbreekt jouw baby?

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2016 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor ons overzicht met de leukste babyfoto's van de provincie.
Een willekeurige selectie van de ingestuurde babyfoto's.

Lees ook: Vijf tips voor het maken van schattige baby- en kinderfoto's

Vrolijk fotoalbum

In het fotoalbum staan baby's uit de hele provincie. Alle ingestuurde babyfoto's zijn op onze site te zien. Ze staan per gemeente gerangschikt. Dit is absoluut het vrolijkste fotoalbum op onze site.

Leukste babyfoto

Van vrijdag 7 april tot en met donderdag 20 april kan er op de babyfoto's in ons fotoalbum gestemd worden. Op vrijdag 21 april maken we de 33 winnaars - één per gemeente - bekend. Deze babyfoto's gaan door naar de finale.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!