1Lunch: Vragen rond verkeerssituatie Pinkpopdrama

* Was de Mensheggerweg open of niet?* Limburg loopt niet aan de leiband met schoenwinkels* DSM doet het goed en wil meer
Limburg loopt niet in de pas met schoenwinkels
Limburg loopt niet helemaal in de pas, als het gaat om de terugloop in het aantal schoenenwinkels. Limburg heeft relatief gezien nog de meeste winkels (21 per 100.000 inwoners) waar schoeisel wordt verkocht. Lees hier meer.
© iStock
DSM gaat goed en wil meer
Het gaat goed met DSM. Het speciaalchemiebedrijf wil de omzet gaan opvoeren naar 5 procent. Het chemieconcern is van plan om daarvoor bedrijven in de voedingssector over te nemen. Zo gaat DSM ook investeren in innovaties en reiken de plannen nog verder. Lees hier meer.
Het hoofdkantoor van DSM in Heerlen. © Wikimedia Commons
Onderzoek openstelling weg Pinkpopdrama
?Mocht de Mensheggerweg om 4:00 uur al open zijn vlak voor het Pinkpopdrama? Dat gaan justitie en politie nu onder andere onderzoeken. Ook wordt gekeken of de veiligheidsvoorschriften werden nageleefd. Lees hier meer.
© Frank Moonen
Leerling Hermsen heropent Hermsen
In de keuken van het voormalig sterrenrestaurant van Toine Hermens in Maastricht staat binnenkort een bekende van de topkok. Het is namelijk oud-leerling Joël Reintjens die zijn intrek neemt in het pand aan de Sint Bernardusstraat. Hij zal de keuken van binnen kennen, waar hij als zeventienjarige zijn culinaire carrière begon als koksleerling in de zaak van Toine Hermens. Lees hier meer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!