1Lunch: Feestvierende antikrakers weggestuurd

* Is het Limburglogo een look-a-like?* Prikkeldraad vangnet voor scooterrijder* Ramen en deuren dicht!
Feestvierende antikrakers weggestuurd
Antikrakers die in het verzorgingshuis Sint Gerlachus in Maastricht wonen, hebben het iets te bont gemaakt dit weekend. Tijdens een feestje is een groep zeer luidruchtig geweest en is dat voor beheerder Maximus reden genoeg om de bewoners weg te sturen. Lees hier meer.
Is Limburg-logo een look-a-like?
Het nieuwe logo van de provincie Limburg is wellicht toch niet zo nieuw. Unilever legt het concept van het logo onder de loep, omdat het volgens de multinational wel erg lijkt op het logo dat zij sinds 2004 heeft. Inmiddels is het Limburgse logo aangepast, maar of dat genoeg is, moet nog blijken. Lees hier meer.
Een voorbeeld van een mogelijk logo voor Limburg.
Prikkeldraad vangnet voor scooterrijder
Op de Koninginnelaan in Roermond is vanmorgen een scooterrijder met een fietser gebotst. En alsof dat nog niet genoeg was, belandde de scooterrijder in het prikkeldraad. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De fietser raakte lichtgewond. Lees hier meer.
Ramen en deuren dicht!
Sinds 06:00 vanmorgen woedt er een grote brand in een oude doe-het-zelfzaak in Budel. De brandweer uit Weert is uitgerukt, maar de brand is nog niet geblust. Door de enorme rookontwikkeling wordt geadviseerd ramen en deuren dicht te houden en ventilatie niet aan te zetten. Hoe de brand is ontstaan, is nog onbekend. Lees hier meer.
© iStock
Twee auto's uitgebrand in Tegelen
Twee auto's zijn dinsdagmorgen rond 03:20 uur volledig uitgebrand aan de Betouwstraat in Tegelen. De brandweer kon de voertuigen niet meer redden. De politie heeft ervoor gezorgd dat ze worden afgesleept. Wat de reden van de brand is, is nog onbekend. Lees hier meer.