1Lunch: Augustus weggespoeld met veel water

© Track88
* Schuimende fontein op rotonde trekt bekijks* Bram Moszkowicz zeer te spreken over ‘Kroongetuige’* Bouwvakker valt van metershoge steiger in Weert

Schuimende fontein op rotonde trekt bekijks

Hier werd even gek opgekeken. In Rothem hebben grappenmakers een kwajongensstreek uitgehaald. Ze hebben de fontein op de rotonde op de Ambyerweg veranderd in een schuimbad. De belhamels hebben de fontein woensdagavond laat gevuld met afwasmiddel of shampoo. Passanten zagen dit tafereel en maakten een foto. Lees hier meer.
© Jeffrey
Bram Moszkowicz zeer te spreken over ‘Kroongetuige’
De gevallen Maastrichtse advocaat Bram Moszkowicz maakt zijn comeback op televisie in het programma Kroongetuige en is daar zeer over te spreken. Hij noemt het 'prachtige vernieuwende televisie'. De voormalig strafpleiter denkt dan ook dat RTL een ware kijkcijferhit in handen heeft, zo zegt hij tegen BuzzE. Lees hier meer.

Laatste dag van augustus: nat en fris

De korte broeken en jurkjes kunnen de kast weer even in. Op de laatste dag van augustus is het nat en fris. De regenbuien die sinds woensdagavond over de provincie trekken, verlaten in de loop van de middag Limburg. Het blijft fris, met lokaal hooguit 20 graden. Woensdagavond zorgde een wolkbreuk her en der al voor wateroverlast. Door de regenval liepen diverse straten en kelders onder water. Lees hier meer.
Universiteit Maastricht gaat controleren op wilde ontgroeningen
Vorig jaar ging het mis bij een introductiekamp in Maastricht. Een studente raakte lichtgewond na roekeloos gedrag van een ouderejaars. Daarom gaat de Universiteit Maastricht dit jaar de kampen van de vier grote studentenverenigingen controleren. Lees hier meer.
Bouwvakker valt van steiger in Weert
Een flink ongeluk in Weert. Daar is vanochtend een bouwvakker van een steiger gevallen. Het ongeval gebeurde bij werkzaamheden aan het Franciscus Hospice aan de Doolhofstraat. Een stuk steiger is afgebroken, waardoor hij naar beneden viel. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Lees hier meer.
© Nederweert24