1Lunch: Tien Limburgse restaurants in Lekker top 100

© iStock
* Treinritten afgeblazen na ontspoorde trein* Headliners Pinkpop drijven ticketprijzen omhoog* Korotaev toont betrokkenheid bij Roda
Treinritten afgeblazen na ontspoorde trein
Een ontspoorde trein heeft zondag roet in het eten gegooid van de planning van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij (ZLSM). Doordat twee wagons bij het depot op het station van Simpelveld van de antieke spoorlijn van de rails raakte, werden alle ritten afgeblazen. Dit was extra zuur, omdat zondag de Seinwezendag werd georganiseerd. Lees hier meer.
Headliners Pinkpop drijven ticketprijzen omhoog
De ticketprijzen voor Pinkpop zullen komend jaar waarschijnlijk gaan stijgen door de headliners die voor het festival geboekt zijn. "Het programma wordt heel duur en dat betekent dat we echt de prijzen moeten gaan aanpassen. We weten nog niet in welke mate, maar het zal waarschijnlijk invloed hebben op de prijs van het weekendticket", aldus Pinkpop-baas Jan Smeets. Lees hier meer.
© Jean-Pierre Geusens
Vermissing Arne Hermsen bij SBS6
In het SBS6-programma Team Vermissingen wordt woensdag aandacht besteed aan de vermissing van Arne Hermsen (34) uit Gennep. De man wordt al ruim drie jaar vermist. Hij vertrok op 13 februari 2015 van zijn werk in Heijen en kwam niet meer thuis. In de Duitse grensstad Goch werd een dag later nog met zijn pas geld gepind. Ook zou hij bij Klooster Gravendaal geweest zijn, waar een sekte gevestigd is. Lees hier meer.

Tien Limburgse restaurants in top 100

Er staan tien Limburgse restaurants in de top 100 van restaurantgids Lekker. Beluga is met plaats 10 het hoogst genoteerde Limburgse restaurant. Ook Da Vinci (14) en De Leuf (20) scoren een plekje in de top 20. Wil je weten welke Limburgse restaurants nog meer in de top 100 staan? Lees hier meer.
Het restaurant Beluga in Maastricht. © iStock
Korotaev toont betrokkenheid bij Roda
De Zwitserse Rus Aleksei Korotaev, die in september werd vrijgelaten uit de gevangenis in Dubai, is nog steeds in contact met Roda. De investeerder heeft voor het duel tegen Feyenoord via Skype gesprekken gevoerd met de leiding van de Kerkraadse club. "Hij heeft met de gesprekken zijn betrokkenheid laten zien bij de club", laat woordvoerder Rob Goossens weten. Lees hier meer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!