Ex-hardcore MC wil met bewust feestje voor raadszetel gaan

© Facebook
Ex-hardcore MC Tim Nijs, beter bekend als Timmy the Sound (TTS), wil namens D66 raadslid worden in Weert en heeft daarom een bijzondere actie bedacht om zieltjes te winnen voor de gemeenteraadsverkiezingen.
Like je de Facebookpagina 'Kies Tim Nijs', deel je zijn actie en tag je zoveel mogelijk mensen in het bericht, dan maak je kans op een waar milieubewust huiskamer DJ-concert. Dat laat de Weertenaar op zijn Facebookpagina weten.

Duurzame toekomst

Met zijn actie wil Nijs een zo groot mogelijke groep bereiken, met name de jongeren in Weert. "D66 staat bekend als onderwijspartij, gericht op de toekomst. Samen met jongeren wil ik met en voor hun werken aan een duurzame toekomst van onze stad." Momenteel is Tim Nijs namens de partij commissielid van de raadscommissie ruimte.

Special act

Als je aan het stappenplan op Facebook hebt voldaan en Nijs wordt ook nog eens op 29 maart als raadslid geïnstalleerd, dan wint één van zijn 'likers' een compleet verzorgd feestje met special act Snaar P. Natuurlijk wordt er gefeest met een duurzaam tintje. Zo zitten de biologische versnaperingen in afbreekbare bekers en schaaltjes en wordt er rekening gehouden met de CO2-uitstoot.
De feestjes van de oude MC gingen er jaren geleden heel anders aan toe. Bekijk hier beelden.

Drink met mate

Wel moet je een beetje op je drinktempo letten. De Weertenaar biedt namelijk voor een anderhalf uur durend feestje één krat biologisch bier en drie flessen biologische wijn aan.

Verkiezingen

Op 21 maart zullen we weten of deze actie Tim Nijs de gemeenteraad in heeft geholpen. Dan mag iedereen naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Als de D66'er dan gemeenteraadslid wordt, zal de winnaar van het huiskamerconcert op 23 maart bekend worden gemaakt.
De gemeenteraadsverkiezingen zijn 21 maart live te volgen via 1Limburg.