Graus ziet PVV-deelname raadsverkiezingen niet zitten

© ANP
Het Heerlense PVV-Kamerlid Dion Graus ziet het niet zitten dat de PVV bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op grote schaal mee wil doen.
Tegen De Telegraaf zegt Graus dat hij bang is voor rotte appels die namens de PVV in gemeenteraden komen.

Vergrootglas

"In elke schoolklas heb je een clown, een rokkenjager, het lievelingetje van de meester en een rotte appel. Dat heb je bij die lokale PVV-afdelingen straks ook. En de PVV ligt altijd onder een vergrootglas", tekent de krant op uit de mond van de Heerlense politicus. Bovendien vindt Graus dat lokale politiek moet worden bedreven door lokale partijen.

Limburg

In Limburg wil de partij van Wilders meedoen in Venlo, Sittard-Geleen, Stein, Heerlen, Landgraaf, Kerkrade en Maastricht. Plannen om in Roerdalen een lokale PVV-afdeling op te richten om mee te doen bij de verkiezingen, zijn afgeblazen door de landelijke partij vanwege een gebrek aan vertrouwen.
Landelijk wil de PVV komend jaar in 60 gemeenten meedoen aan de verkiezingen. Op dit moment is de partij alleen vertegenwoordigd in de gemeenteraden van Almere en Den Haag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!