Bitcoin-familie gaat wereld over: boek en film in de maak

© Facebook/Didi Taihuttu
Venlonaar Didi Taihuttu die heilig gelooft in de digitale munt bitcoins, blijft de aandacht trekken van van Franse, Duitse en Amerikaanse media.
Er is een documentaire en een boek in de maak en het gezin kreeg de vraag of ze de rechten voor een bioscoopfilm willen verkopen, schrijft Omroep Venlo.

Gekker
Taihuttu verkocht al zijn bezittingen om de opbrengst daarvan in bitcoins te investeren. Met zijn gezin is hij op een camping in Venlo is gaan wonen. Door zijn verhaal kwam hij in beeld bij de internationale wereldpers. "Het wordt eigenlijk nu nog steeds met de dag gekker", zegt Taihuttu tegen Omroep Venlo.
Vervijfvoudigd
Taihuttu heeft zijn oorspronkelijke investering al vervijfvoudigd en heeft het volste vertrouwen in de bitcoin. "In het eerste kwartaal van 2018 staat-ie rond de dertigduizend euro en in het laatste kwartaal zal de Bitcoin tussen de veertig- en de vijftigduizend eindigen."

Lees ook: Limburger wil Bitcoins niet verkopen: 'Dit is pas het begin'

Tattoo
De liefde voor de cryptomunten heeft Taihuttu nu laten vereeuwigen op zijn arm met een tatoeage.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!