1Lunch: zware medicijnen slingeren rond Vrijthof

© iStock
* 'Verdoofde' bestuurder van de weg gehaald* Bewoners Weert opgeschrikt door harde knal* Verstappen derde in eerste training
'Verdoofde' bestuurder van de weg gehaald
Een man die onder invloed was van drugs, werd donderdagavond van de weg gehaald in Beringe. Hij bleek wiet te hebben gerookt en had ook GHB gebruikt. Verder had de man verboden wapens in zijn voertuig liggen. Lees hier meer.
Bewoners Weert opgeschrikt door harde knal
De bewoners van een appartementencomplex aan de Graswinkellaan in Weert zijn afgelopen nacht opgeschrikt door een harde knal. Toen een aantal mensen een kijkje ging nemen, bleek het trappenhuis vol witte rook te staan. Lees hier meer.
© Weertdegekste.nl
Verkeersadvocaat: 'Altijd bloedmonsters na dodelijk ongeval'
Als het aan verkeersadvocaat Bert Kabel ligt, zouden er altijd bloedmonsters moeten worden afgenomen bij verkeersongevallen met een dodelijke afloop. Gisteren werd naar aanleiding van het ongeluk met een Poolse spookrijder in Roermond bekend, dat zo'n bloedonderzoek niet meer kan plaatsvinden, omdat de veroorzaker is overleden. Daar is de advocaat het niet mee eens. Lees hier meer.
Verstappen derde in eerste training
Tijdens de eerste training op het circuit van Abu Dhabi heeft Max Verstappen de derde tijd geklokt. De Limburger van Red Bull Racing komt later vandaag opnieuw in actie. Het is de laatste F1-race van dit seizoen. Lees hier meer.
Zwaar verlies voor Maastrichtse arts
Een arts uit Maastricht is op zoek naar zijn koffer. Het gaat om een zwarte zakenkoffer die vol zit met diverse zware medicatie. Waarschijnlijk is deze uit zijn openstaande kofferbak gevallen. Lees hier meer.
CDA wil knaken zien van 'vervuiler' Edelchemie
In Maasgouw maakt het CDA zich druk over de kosten voor de sanering van het terrein van Edelchemie. Er lag jarenlang allerlei gevaarlijke troep op het terrein. De gemeente en de provincie draaiden op voor de schoonmaakkosten. De bedoeling is om die te verhalen op 'de vervuiler', maar de partij vraagt zich af of die ooit nog moet gaan betalen. Lees hier verder.