Persoon zwaargewond na steekpartij Blerick

© Fer Traugott
In Blerick heeft in de nacht van zaterdag op zondag een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij raakte een persoon zwaargewond. Een verdachte werd opgepakt.
Het incident gebeurde rond 01:30 uur in een horecazaak aan de Alberdink Thijmstraat. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het motief voor de steekpartij is nog onduidelijk.

Identiteit

Zondagochtend maakte de politie bekend dat het slachtoffer van de steekpartij een 35-jarige Venlonaar is. Hij is inmiddels geopereerd aan zijn verwondingen. De verdachte is een 55-jarige stadgenoot. Aan de steekpartij ging een ruzie vooraf. De aanleiding daarvoor is onbekend.

Onrust

Het is al enige tijd onrustig in Blerick. Het stadsdeel van de gemeente Venlo is de afgelopen maanden opgeschrikt door meerdere geweldsdelicten waarbij mensen om het leven zijn gekomen. Vooral de dood van Ömer Köksal, die op klaarlichte dag werd doodgeschoten, heeft voor veel onrust gezorgd.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!