1Lunch: Frans Bauer gaat voor coupe Maastricht

© Instagram Mariska Bauer
* Man slaat vrouw nadat ze weigert te douchen* Waaghalzen op de bon voor oversteken spoor* Roda JC hengelt nieuwe speler binnen
Belgische bekeerling verdacht van mishandeling moslima
Deze maand moet de Belgische bekeerling Chris M. zich voor de rechter verantwoorden voor het mishandelen van een moslima. Zij weigerde naar eigen zeggen een ‘geestelijke reiniging’ en betaalde daar de prijs voor. De vrouw uit Weert brak onder meer drie vingers. Lees hier meer.

Dure actie: boete voor oversteken spoor

Nog even snel het spoor oversteken, terwijl de spoorbomen al dicht zijn. In Venlo is dat elf mensen duur komen te staan. Ze werden bij spoorwegovergang Vierpaardjes betrapt en zijn op de bon geslingerd door medewerkers van ProRail. Lees hier meer.
Droogte zet natuurgebieden in vuur en vlam
Natuurbranden zijn deze dagen schering en inslag vanwege de droogte. Dinsdagochtend was het raak in Heythuysen. Daar ging een weiland in vlammen op. De brandweer rukte direct met groot materieel uit. Lees hier meer.
[slideshow:image:1104030||image:1059960]
Roda JC versterkt zich met Belgische verdediger
De Belgische verdediger Niels Verburgh (20) gaat met Roda JC mee naar de Keuken Kampioen Divisie. Hij komt over van Club Brugge en tekent in Kerkrade een contract dat hem tot medio 2020 aan de club verbindt. Verburgh speelde tot dusver negen wedstrijden op het hoogste niveau. Lees hier meer.
© Roda JC
Maastrichtse haardos voor Frans Bauer
Dankzij een Maastrichtse haartransplantatiekliniek loopt Frans Bauer over een aantal weken misschien wel met een bos deinende krullen rond. De zanger uit Fijnaart laat zich dinsdagmorgen in Maastricht helpen aan zijn dunner wordend haar. Een haartransplantatie moet zijn onzekerheid over zijn coupe voor altijd wegnemen. Maar dan moet hij wel even als kale zanger door het leven. Lees hier meer.
© Instagram Frans Bauer
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!