1Lunch: Wens van doodzieke vrouw komt uit

© iStock
* Celstraf voor vader die dochter misbruikte* Drukte verwacht bij Ridderronde* Wilde zwijnen zorgen voor overlast
Voormalig president motorclub bij roversbende Venlo
Een van de mannen die is opgepakt voor berovingen in Venlo en Zundert blijkt de voormalig president van de beruchte motorclub No Surrender in Breda. In totaal zijn er zes mannen opgepakt voor de beroving van een Duitse man in Venlo en de poging tot eenzelfde delict in het Brabantse Zundert. Lees hier meer.
Twaalf jaar cel jarenlang misbruik van dochter
De 36-jarige Edwin H. uit Heerlen is opnieuw veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf jaar. H. heeft zijn dochter vanaf haar vierde jaar ten minste zes jaar veelvuldig misbruikt en verkracht. Ook heeft hij zich vergrepen aan zijn nichtje vanaf haar achtste, een dertienjarige vriendin van zijn dochter en een jongen van tien jaar. Dat misbruik duurde tussen een maand en 3,5 jaar. Lees hier meer.
Doodzieke vrouw maakt reis naar zoon in Noorwegen
Een 81-jarige vrouw uit Blerick heeft de afgelopen dagen met een wensambulance een reis gemaakt naar Noorwegen. De vrouw wilde nog één keer haar zoon bezoeken die daar woont. De zoon is ook ernstig ziek en kan vanwege zijn medische situatie niet naar Nederland komen. Lees hier meer.
© Facebook/Wens in Beweging

Publiekslieveling Dumoulin zorgt voor drukte in Maastricht

De organisatie van de Ridderronde in Maastricht verwacht woensdagavond veel extra publiek nu publiekslieveling Tom Dumoulin aan de start verschijnt. De Giro-winnaar rijdt mee dankzij financiële hulp van enkele sponsoren. Lees hier meer.
Overlast door wilde zwijnen
Wilde zwijnen zorgen voor overlast in Sint Odiliënberg. De tientallen beesten woelen de grond om, op zoek naar insecten. Boeren in de buurt lijden daardoor veel schade. De varkens halen onder meer aardappelvelden en maïsvelden overhoop. Lees hier meer.
© iStock