Vebego neemt Brabants groenbedrijf over

Vebego, het Limburgse moederbedrijf van onder meer de schoonmaakfirma Hago en Alpheios, heeft Brouwers Groenaannemers overgenomen.
Het concern uit Voerendaal krijgt 80 procent van de aandelen in handen van het Brabantse groenbedrijf. De overige 20 procent blijft in handen van de directie.

West-Brabant

Met de overname van Brouwers Groenaannemers wil Vebego ook voet aan de grond krijgen in West-Brabant. Volgens divisiedirecteur Niel Cortenraad wil Vebego met de overname haar positie in groenonderhoud versterken. "De komende tijd blijven we alert op verdere uitbreidingsmogelijkheden van onze groenportefeuille, om daarmee onze groeiambities in deze sector verder gestalte te geven."

Samenwerken

Brouwers Groenaannemers uit De Moer heeft een omzet van 15 miljoen euro. Het verricht advies-, ontwerp-, aanleg- en beheerwerkzaamheden voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Er werken 106 mensen. Zij blijven na de overname gewoon in dienst. Brouwers Groenaannemers blijft zelfstandig onder de huidige naam opereren, maar gaat wel intensief samenwerken met andere bedrijven van Vebego.

Vebego

Vebego begon ooit als schoonmaakbedrijf maar is sinds enkele jaren ook actief in groenonderhoud, facilitaire dienstverlening en de gezondheidszorg. Het familiebedrijf is actief in vier landen met 102 bedrijven en joint ventures. In totaal werken er ruim 25.0000 medewerkers.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!