Continium tijdelijk in postkantoor Venlo

Het voormalige postkantoor aan de Keulsepoort in Venlo wordt vanaf deze week ingericht als tijdelijk Discovery Experience.
Bezoekers krijgen hier een interactieve expositie te zien over het brein.

Continium

Deze Discovery Experience is een dependance van het wetenschaps- en techniekmuseum Continium uit Kerkrade en is maar tijdelijk in Venlo. Ook in Aken en Sittard zijn op dit moment nog dependances; Maastricht is inmiddels weer gesloten. Bezoekers die hun zintuigen op de proef willen stellen, die hun smaak, geur en gevoel voor de gek willen houden, kunnen vanaf 14 maart in de weekeinden en op woensdagmiddagen terecht in het oude postkantoor. Kinderen kunnen een eigen science box maken in het Lab, met een dronkemansbril rondlopen of meedoen aan de science show.

Uitbreiding Kerkrade

Het Continium in Kerkrade zelf is op dit moment gesloten. In oktober gaat het weer open. Dan is het uitgebreid met twee nieuwe centra: CUBE, een design museum en Columbus, een soort theater. Het Venlose Discovery Experience blijft open tot na de zomervakantie. Op 12 maart wordt de dependance officieel geopend door gedeputeerde Ger Koopmans.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!