Ken jij de leukste baby van Limburg, geboren in 2016?

© iStock
Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2016 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.
1Limburg maakt een overzicht van Limburgse baby's die in 2016 geboren werden. Ouders, grootouders, familie en vrienden kunnen van maandag 20 maart tot en met donderdag 6 april gratis een foto uploaden in ons fotoalbum.
Insturen
Het is belangrijk dat je bij het insturen de juiste gegevens invult. Schrijf in het titelveld de naam van de baby, selecteer de gemeente waarin de baby woont en vul de geboortedatum in. Zonder deze gegevens kan de babyfoto niet meedoen aan onze wedstrijd. Bekijk hier de uitgebreide uitleg voor het uploaden van een babyfoto.

Lees ook: Vijf tips voor het maken van schattige baby- en kinderfoto's

Fotoalbum

De ingestuurde babyfoto's zijn in het fotoalbum op de website te bekijken. De foto's staan per gemeente gerangschikt. Bekijk de babyfoto's uit jouw gemeente door in het menu boven het fotoalbum jouw gemeente te selecteren. Bekijk de babyfoto's.
Leukste babyfoto
Van vrijdag 7 april tot en met donderdag 20 april kan er op de babyfoto's in ons fotoalbum gestemd worden. Je mag in deze periode één keer je stem uitbrengen. Deze stem moet met een geldig e-mailadres bevestigd worden.
Per gemeente
In de eerste rond wint van elke Limburgse gemeente de babyfoto met de meeste stemmen. Op vrijdag 21 april maakt 1Limburg deze 33 winnaars bekend. Deze babyfoto's gaan door naar de finale. Van vrijdag 21 april tot en met donderdag 27 april kan er in de finaleronde opnieuw gestemd worden. Iedereen kan dan weer stemmen.
Op vrijdag 28 april maken we de uiteindelijke winnaar bekend. De baby op de foto met de meeste stemmen wint een professionele fotoshoot. Bekijk de winnares van vorig jaar.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!