Stem op de leukste babyfoto van Limburg | 2016

© iStock
De fotowedstrijd 'Leukste babyfoto van Limburg' is vrijdag van start gegaan. Stem op jouw favoriete babyfoto.
De afgelopen drie weken zijn er ruim 600 babyfoto's geüpload in het vrolijkste fotoalbum van 1Limburg. Tot en met donderdag 20 april 15:00 uur kun jij stemmen op jouw favoriete babyfoto. Breng jouw stem uit.

Stemmen

Om je stem uit te kunnen brengen, moet je gebruik maken van een geldig mailadres. Na het uitbrengen van je stem, krijg je namelijk een e-mail. Klik op de link in de mail om jouw stem te bevestigen. Per mailadres kan slechts één keer op een babyfoto gestemd worden.

Lees ook: Uitleg: hoe moet ik op een babyfoto stemmen?

Let op: Ontvang je geen mailtje waarin je jouw stem moet bevestigen? Controleer dan het spamfilter of de map met ongewenste mail.

Delen

Roep jouw familie en vrienden op om ook te stemmen op jouw favoriete babyfoto. Dat kan heel eenvoudig door op één van de social media knoppen bij de foto te klikken. Je vindt ze naast jouw favoriete babyfoto, net boven de stemknop. Er wordt een rechtstreekse link - dus geen foto - op Facebook of Twitter geplaatst. Alleen officiële stemmen via onze website tellen mee, likes op Facebook niet.
Winnaar
Op vrijdag 21 april maken we de winnaars - één per gemeente - bekend. Zij gaan door naar de finale. De babyfoto die in de finale de meeste stemmen krijgt, wint de hoofdprijs: een professionele fotoshoot.

Bekijk hier alle babyfoto's.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.