Onno Hoes wil toyboy-beelden vernietigd hebben

Het toyboy-item van PowNed moet verwijderd worden. Dat eist scheidend burgemeester van Maastricht Onno Hoes.
Hoes wil dat PowNed de toyboy-uitzending van afgelopen december verwijdert. Om te voorkomen dat de beelden langer opduiken, moeten deze ook van zoekmachines worden weggehaald.

Vernietigd

Dat staat te lezen in De Telegraaf. Vrijdag staan Hoes, PowNed en de 21-jarige 'toyboy' Robbie Hasselt tegenover elkaar in de Amsterdamse rechtbank. Hoes (54) en zijn advocaten eisen in een kort geding dat de beelden waar Hoes seksuele toespelingen maakt, worden vernietigd.

Rectificatie

Verder wil de burgervader ook dat PowNews tijdens de eerstvolgende aflevering van het programma rectificeert. Ook wil Hoes dat toyboy Robbie Hasselt op zijn eigen website een rectificatie plaatst.

Miljoen euro

Gaan PowNed en Hasselt daar niet mee akkoord dan hangen de omroep én Hasselt dwangsommen boven het hoofd die kunnen oplopen tot maar liefst één miljoen euro. Naast alle vorderingen wil Hoes ook nog een schadevergoeding ontvangen. Hoe hoog die moet zijn is nog niet duidelijk.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!