Venlo-Venray logistieke hotspot met perfecte score

© VDR Bouwgroep
De regio Venlo-Venray heeft de verkiezing 'Logistieke Hotspot 2015' gewonnen.
Vorig jaar was dat ook al het geval. De regio prolongeert de titel door op alle zes de criteria de maximale score te halen.

Experts

De winnaar is bepaald door een panel van 35 experts, die de kandidaten beoordeelden op aanwezige infrastructuur, bereikbaarheid van logistieke knooppunten, de beschikbaarheid grond en panden, medewerking van de overheid en inzetbaarheid en motivatie personeel.

Trade Port Noord

De jury prijst de regio Venlo-Venray vooral vanwege de groeiende bedrijvigheid op logistiek bedrijvenpark Trade Port Noord. Ook de start vorig jaar van het publiek private samenwerkingsverband Smart Logistics Centre Venlo en de inspanningen om de internationale bereikbaarheid van de 'logistieke hotspot' te verbeteren vallen in de smaak.

Haven Rotterdam

In de top-5 wordt Venlo-Venray vergezeld door Tilburg-Waalwijk, West-Brabant, Haven Rotterdam en Rivierenland. In 2005 is vakblad Logistiek gestart met de jaarlijkse verkiezing. Venlo-Venray won al zeven keer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!