1Lunch: Beter leven voor verwaarloosde vogels

© Comité Dierennoodhulp
* Wedstrijd Fortuna op losse schroeven door politieactie* Ruim 250 robots van Titulaer in Utrechts museum* MVV haalt op nippertje nieuwe spits binnen
Wedstrijd Fortuna op losse schroeven door politieactie
De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht aanstaande zaterdag staat op losse schroeven. De politie wil namelijk gaan staken bij de wedstrijd. Politievakbond ACP zet acties in voor een betere cao. Lees hier meer.
Een ME-oefening bij het Fortuna Sittard-stadion, op 11 april 2018. © via Erwin Minkenberg

Ruim 250 robots van Titulaer in Utrechts museum

De familie van Chriet Titulaer leent ruim 250 robots uit aan het Utrechts Museum Speelklok. De robots van de in 2017 overleden sterrenkundige zijn in alle soorten en maten vanaf eind augustus te zien in het museum. Lees hier meer.

Limburgse smaakmakers in finale De Nieuwe Lekkerbek

De Sittardse Monique Moreau en Ivo Mulder uit Hulsberg hebben misschien wel dé eetsensatie van 2018 in handen. Vanavond staan zij namelijk met hun gerechten, de 'Citadelle' en de 'Aerpelmik', in de finale van het tv-programma De Nieuwe Lekkerbek. Lees hier meer.
© De Nieuwe Lekkerbek
MVV haalt op nippertje nieuwe spits binnen
MVV heeft op het nippertje een nieuwe spits binnen weten te halen. Anthony van den Hurk verruilt De Graafschap komend seizoen voor de Maastrichtenaren. MVV was al een hele tijd op zoek naar de gewenste spits. Lees hier meer.
Anthony van den Hurk (links) met oud-MVV'er Bryan Smeets. © Orange Pictures

Nieuw leven voor 151 in beslag genomen vogels

Van 200 in beslag genomen dieren van De Huisdier Gigant in Beek, krijgen 151 een nieuw leven bij het vogelopvangcentrum in Dalen (Drenthe). Volgens het Comité Dierennoodhulp hebben 46 dieren het niet overleefd en zijn er drie nog ziek. Lees hier meer.
© Comité Dierennoodhulp
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!