Honderden Limburgers van start in Nijmeegse Vierdaagse

© iStock
Honderden Limburgse wandelaars zijn na een maandenlange voorbereiding dinsdagochtend begonnen aan de Nijmeegse Vierdaagse.
In totaal hebben ruim 42.000 wandelaars hun startbewijs opgehaald voor de 101e editie van het evenement. Onder hen L1-verslaggever Robert Janssen. Hij loopt voor de 4e keer mee bij het grootste wandelevenement ter wereld.

'Dag van Elst'

De route op de de 'Dag van Elst' is dit jaar omgekeerd. Dit betekent dat de wandelaars in de ochtend al over de lange onbeschutte dijk lopen, in plaats van in de middag.

Warme editie

Het wordt een warme editie en er wordt de komende dagen ook onweer voorspeld. De organisatie houdt de weerberichten scherp in de gaten. Wandelaars wordt geadviseerd een hoofddeksel te dragen tegen de hitte en genoeg water mee te nemen voor onderweg.
Volg de hele week de verrichtingen van L1 verslaggever Robert Janssen op de voet via L1 Twitter, Facebook, L1 radio en L1.nl en 1Limburg.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!