Opsporing Verzocht: man van meer misdaden verdacht

© ANP/ Freek van Asperen
De 38-jarige man die vastzit op verdenking van ontvoeringen, verkrachtingen of pogingen daartoe in Noord-Limburg, wordt ook van een aantal andere misdaden verdacht, waaronder verkrachting van straatprostituees.
De Maastrichtse persofficier Anneke Rogier riep dinsdagavond in televisieprograma Opsporing Verzocht eventuele andere slachtoffers op zich te melden.
Ontvoering Sevenum
Pietro T. werd samen met zijn vriendin opgepakt na een mislukte poging tot ontvoering in november vorig jaar van een jonge vrouw in Sevenum. Daarvoor zou hij ook al geprobeerd hebben drie andere vrouwen te ontvoeren, in Hout-Blerick, Tienray en Malden.

Straatprostituees
In de uitzending van Opsporing Verzocht maakte justitie bekend dar de man ook wordt verdacht van verkrachting van drie vrouwen, van wie twee straatprostituees, in Venlo.
Justitie gaat er van uit dat Pietro T. nog meer slachtoffers heeft gemaakt, mogelijk ook in Duitsland en Italië.

Datingsites

Justitie zoekt mensen die op een of andere manier het slachtoffer zijn geworden van T., of die zaken met hem hebben gedaan door bijvoorbeeld huizen, loodsen of auto's aan hem te verhuren.

Hij stond ingeschreven op een aantal datingsites. Ook heeft hij ergens chloroform vandaan gehaald. De onderzoekers willen graag weten waarvandaan.

Pietro T. heeft de Italiaanse nationaliteit, maar is geboren en getogen in Duitsland. Sinds 2006 woont hij in de regio Venlo, het laatst in Kessel.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!