1Lunch: Proosten met plastic tijdens carnaval

© Istock
* Gewapende overval op juwelier* Oude liefde Bram Moszkowicz te koop* Scheidsrechter Ed Janssen stopt ermee
Gewapende overval op juwelier
Twee mannen hebben woensdag een gewapende overval gepleegd op een juwelier in Venlo. De gemaskerde daders stormden rond 10:15 uur juwelier Nellissen aan de Markt binnen. Ze sloegen de vitrines stuk en bedreigden een medewerkster. Lees hier meer.
© Track 88

Verontwaardiging over slapende verhuurders

Verhuurders hebben in de nacht van maandag op dinsdag voor het stadskantoor gelegen. Dat viel niet bij iedereen in goede aarde. De Maastrichtse studentenraad vindt het 'van de zotte' dat ze dat gedaan hebben om dinsdagmorgen als eerste een vergunning aan te kunnen vragen voor het verhuren van woonruimte aan studenten. Lees hier meer.

Oude liefde Bram Moszkowicz te koop

Mocht je nog een auto zoeken… Een dure bolide van voormalig strafpleiter Bram Moszkowicz uit Maastricht staat te koop. Het gaat om een Aston Martin. De sportwagen van Moszkowicz staat bij een autobedrijf in het Overijsselse Ommen. Voor 54.500 euro rijdt de volgende eigenaar in een van de voormalige paradepaardjes van de oud-advocaat. Lees hier meer.
© Autobedrijf Dunnewind

Scheidsrechter Ed Janssen stop ermee

Ed Janssen is bezig aan zijn laatste seizoen als scheidsrechter in het betaalde voetbal. De 47-jarige arbiter uit Meijel houdt er na de lopende competitie mee op, meldt de KNVB woensdag. Lees hier meer.
Ed Janssen. © ANP
Drinken uit plastic beker tijdens carnaval
Wie carnaval in Weert gaat vieren, zal het gerstenat in een plastic beker krijgen. Er mag namelijk in de kroegen van Weert niet in glazen getapt worden. Wordt dat toch gedaan, dan wordt het café meteen gesloten, heeft burgemeester Jos Heijmans aangegeven. Lees hier meer.