Man ontkleedt 11-jarige jongen en masturbeert in park

© Foto ter illustratie: iStock
De politie is in het Duitse Goch, net over de grens bij Gennep, op zoek naar een nog onbekende man. Hij zou in een park een 11-jarige jongen hebben ontkleed om vervolgens in zijn bijzijn te masturberen.
Dat heeft de politie bekendgemaakt. Het incident vond maandagmiddag rond 17:45 uur plaats in een bosje langs de Nierswanderweg in Goch.

Bankje

De jongen liet samen met zijn moeder de hond uit in het park. Terwijl de vrouw nog een stukje verder liep, bleef het kind op een bankje wachten. Niet veel later kwam er onbekende man bij de jongen op het bankje zitten.

In de bosjes

De man kuste de jongen en nam hem vervolgens mee de bosjes in. Daar trok hij de broek en onderbroek van het kind naar beneden. Zonder de jongen aan te raken, masturbeerde hij. Na een paar minuten rende het kind terug naar zijn moeder. De man stapte op zijn fiets en ging ervandoor.

Signalement

Het gaat volgens de politie om een man van 20 tot 30 jaar oud. Hij is ongeveer 1.70 meter lang en heeft een slank postuur. De man heeft kort zwart haar, was ongeschoren en heeft een mediterrane uitstraling. Hij sprak gebrekkig Duits.
Getuigen kunnen zich bij de Duitse politie melden.