1Lunch: Huys gaat Dumoulin het roze hemd van zijn lijf vragen

© ANP
* Agressieveling slaat scholier van fiets* Rustige ochtendspits verwacht door onderwijsstaking* Auto over de kop op A2 bij Echt

Auto over de kop op A2 bij Echt

Op de A2 bij Echt is woensdagochtend een auto over de kop geslagen. Het ongeluk gebeurde even voor 8:30 uur op de snelweg richting het zuiden. Het voertuig belandde op z'n kant in de berm langs de snelweg. Lees hier meer.
Huys gaat Dumoulin het roze hemd van zijn lijf vragen
Voor het nieuwe seizoen van College Tour heeft Twan Huys onder meer Tom Dumoulin weten te strikken. Het Limburgse onderonsje vindt plaats op 28 november in Maastricht. Dat maakte de presentator uit Sevenum woensdagochtend bekend in het radioprogramma Ekdom in de Ochtend. Lees hier meer.
© ANP
Fraai gerenoveerd station (met zwembad) te koop
Ben jij op zoek naar een nieuwe woning? En ben je een groot liefhebber van treinen? Dan moet je in Gronsveld zijn. Daar staat een oude stationnetje, dat is verbouwd tot een fraaie woning, te koop. Het stulpje heeft een riante tuin, een zwembad en speciaal glas zodat je de treinen amper kunt horen. Lees hier meer.
© NS
Agressieve man slaat scholier van fiets
De 13-jarige Axel Thomas uit Born is gisterochtend van zijn fiets geslagen door een oudere man. Dit gebeurde toen de scholier samen met zijn broertje naar Maaseik fietste. De fietser, die ongeveer 60 jaar oud is, die waarschijnlijk niet gediend was van de drukte, reageerde zich af op de knaap. Hij deelde hem een klap uit en trapte hem van zijn fiets. De moeder van de knul weet dat de agressieveling dit wel vaker doet. Lees hier meer.
'Een rustige ochtendspits verwacht door de lerarenstaking'
Iets langer blijven liggen morgen. Er wordt namelijk een rustige ochtendspits verwacht. Dit komt door de lerarenstaking. Veel basisscholen blijven dicht en dit betekent dat de scholieren vrij zijn. Lees hier meer.
© iStock