1Lunch: vrouw flink toegetakeld door lid van motorbende

© ANP
* Opnieuw caravanbrand op vakantiepark* Heroïne verstopt in dashboardkastje * Duikers zoeken naar vermiste Pool
Opnieuw caravanbrand op Vakantiepark Elfenmeer
Op Vakantiepark Elfenmeer is woensdagochtend vroeg opnieuw een stacaravan in vlammen opgegaan. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting. Op het vakantiepark worden regelmatig stacaravans in brand gestoken. Dit zorgt voor veel onrust. Lees hier meer.
Lid Satudarah in boeien geslagen
In Geleen heeft de politie vanochtend een Satudarah-lid opgepakt. De 31-jarige man wordt verdacht van zware mishandeling en afpersing. Hij zou in 2015 een Geleense vrouw flink hebben toegetakeld. Zij raakte daarbij zwaargewond. De politie vermoedt dat het slachtoffer en haar man, voordat de mishandeling plaatsvond, al een tijdlang werden afgeperst door de motorclub. Lees hier meer.
Zoektocht naar vermiste Venraynaar
Duikers van de brandweer en een helikopter van de politie zoeken vandaag naar een drenkeling in Overloon. Een uit Polen afkomstige Venraynaar verdween gisteravond bij het zwemmen in het Schaartven. Lees hier meer.
© SK-Media
Drugs in geheim dashboardkastje
Een man uit Kerkrade zit vast omdat hij is opgepakt met bijna twee kilo aan harddrugs in zijn auto. Het viel de politie op dat de man aluminiumfolie in zijn auto had liggen. Een groot deel van de drugs had hij verstopt in een geheim vak in zijn dashboard, maar dankzij een speurhond werd ook die heroïne en cocaïne gevonden. Lees hier meer.
Schinveld krijgt zijn zwembad terug
Na vier jaar kan er vanaf zaterdag weer gezwommen worden in Schinveld. Lokale ondernemer Twan Senden kocht het bad dit voorjaar voor één euro, en maakte er een zwembad met binnenspeeltuin van. En horeca. Lees hier meer.