1Lunch: Pijnlijke fout Staatsloterij: deelnemer doodverklaard

© ANP Foto
* Na veel zonneschijn kwam een beetje regen* Automobilist rijdt Jaguar stuk tegen monument* Roda JC versterkt zich met Duitse spits
Na veel zonneschijn kwam een beetje regen
Veel Limburgers waren eraan toe: een beetje verkoeling. En dat kregen ze, alhoewel ze waarschijnlijk wel in bed lagen. Het is de eerste keer sinds elf dagen dat er weer wat hemelwater naar beneden is gekomen. Toch zijn deze en de aankomende buien nog lang niet genoeg om de droogteproblemen te verhelpen. Lees hier meer.
Zaak dood Ivana Smit nu voor Maleisische rechter
De nabestaanden van Ivana Smit wachten al maanden op duidelijkheid rondom de dood van het Sittardse model. De Maleisische rechter kan daar binnenkort wellicht voor zorgen. Vanaf vandaag buigt de rechter zich over de zaak en worden tijdens acht zittingsdagen onder andere getuigen gehoord. Lees hier meer.
© Istock/Instagram
Automobilist rijdt Jaguar stuk tegen monument
Een automobilist heeft vanmorgen in alle vroegte zijn Jaguar total loss gereden tegen een monumentaal pand in Weert. Het Erfgoedhuis De Waag kwam er ook niet zonder scheuren vanaf. De muur was behoorlijk ontzet. Lees hier meer.

Roda versterkt zich met jonge Duitse spits

De door directeur Harm van Veldhoven aangekondigde versterking is binnen bij Roda JC: Ba-Muaka Simikala is de naam. Hij wordt overgenomen van Borussia Mönchengladbach, tekent een contract voor twee seizoenen, en moet de club in het nieuwe seizoen aan doelpunten gaan helpen. Lees hier meer.
© Edwin Vossen / Roda JC
Pijnlijke fout Staatsloterij: deelnemer doodverklaard
Leo Willemsen uit Kessel keek wel heel raar op toen hij de brief van Staatsloterij las die vorige maand op zijn deurmat viel. Geen gelukkige mededeling over een prijs, maar een condoleance. Volgens de Staatsloterij was Willemsen overleden en daarom automatisch geen lid meer. Lees hier meer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!