1Lunch: Bebouwde kom Roermond drooggelegd

© iStock
* Hulp bij het instappen op drukke Maaslijn?* Sittardse geselecteerd voor modellenstrijd 50PlusBeurs* Vrachtwagen verliest oplegger in Echt
Hulp bij het instappen op drukke Maaslijn
Dat het geen pretje is om te reizen in een spitstrein is niet nieuw. Arriva gaat daarom op de drukste stations van de Maaslijn, die loopt van Roermond naar Nijmegen, stewards inzetten om mensen te helpen bij het instappen. De bedoeling is dat de stewards mensen gaan helpen om een plek te vinden in de drukke trein. Zo meldt De Limburger. Lees hier meer.

Sittardse geselecteerd voor modellenstrijd 50PlusBeurs

Mooi nieuws voor de 70-jarige Micheline van Velsen uit Sittard. Zij is in de race voor silver model van de 50PlusBeurs. Ter gelegenheid van de 25ste editie van de beurs wordt er naar een ambassadeur gezocht die de 50-plussers goed kan vertegenwoordigen. De Sittardse werd gekozen uit 637 kandidaten. Lees hier meer.
© iStock, inzet: 50PlusBeurs.nl

Vrachtwagen verliest oplegger in Echt

Een vrachtwagen die een oplegger verloor heeft vanmorgen voor chaos gezorgd bij de afrit Echt van de A2. Deze werd afgezet, alleen een aantal mensen hadden hier lak aan. Volgens een ooggetuige brak de oplegger af op het moment dat de vrachtwagen moest remmen. De oplegger kwam midden op de rotonde terecht. Lees hier meer.
Bebouwde kom Roermond drooggelegd
In alle dorpskernen van de gemeente Roermond wordt drankgebruik op straat verboden. Dit om de overlast van drinkende jongeren tegen te gaan. Maar er zijn uitzonderingen. Zo mogen er tijdens evenementen en op terrassen wel alcoholische versnaperingen worden genuttigd. Lees hier meer.

Ex-MVV-trainer ontslagen

Andries Jonker kan op zoek naar een nieuwe baan. De ex-trainer van MVV is vandaag ontslagen bij de Duitse club Vfl Wolfsburg. Vanwege de tegenvallende resultaten is de oefenmeester de laan uitgestuurd. Lees hier meer.
© ANP