1Lunch: Real Madrid liep aanvaller Roda JC mis

© ANP
* Nedcar opgeschrikt door beknelling man onder autobandenlift* Vrouw (92) drukt op alarmknop, politie slaat raam in* Zuyderland in de problemen op spoedeisende hulp

Nedcar opgeschrikt door beknelling man onder autobandenlift

Een medewerker van VDL Nedcar is gisteravond bekneld geraakt onder een autobandenlift. Hulpdiensten rukten massaal uit. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen. De man kon ter plekke behandeld worden en werd uiteindelijk voor controle naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht. Inmiddels is hij, waarschijnlijk zonder blijvend letsel, weer thuis. Lees hier meer.
© Niek van Herten
Politie slaat ruitje bejaarde vrouw in
Agenten zagen zich afgelopen nacht genoodzaakt een ruit van een woning in Valkenburg in te slaan. De 92-jarige bewoonster had namelijk op de noodknop gedrukt, maar de familie kon niet naar binnen omdat de knip nog op de deur zat. De politie schoot de familie te hulp. Eenmaal binnen bleek echter dat er met de bejaarde vrouw niks aan de hand was. Ze had per ongeluk op de alarmknop gedrukt. Lees hier meer.

Real Madrid greep naast Roda JC-uitblinker

Nog niet zo lang geleden was Roda JC-aanvaller Donis Avdijaj (21) een felbegeerd talent, dat schitterde in het shirt van de Duitse club Schalke 04. Clubs stonden, zo vertelt hij zelf, voor hem in de rij. Hij zei echter 'nee' tegen, onder andere, Real Madrid en Manchester United. Lees hier meer.
© Orange Pictures

Zuyderland worstelt met werkroosters spoedeisende hulp

Het Zuyderland-ziekenhuis in Sittard-Geleen heeft de grootste moeite om de bezetting op de spoedeisende hulp op niveau te houden. Bestuursvoorzitter David Jongen noemt de situatie, in gesprek met De Limburger, 'alarmerend'. Lees hier meer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!