Coninx Pop viert 35e editie met speciaalbierenbar

© Conincx Pop
Conincx Pop in Elsloo introduceert een speciaalbierenbar tijdens de 35e editie van het gratis toegankelijke muziekfestival.
Dat laat de organisatie van het muziekfestijn, dat op 1 juli aan de oever van de Maas in Elsloo plaatsvindt, weten.

Bar

Zo kunnen festivalgangers zich de komende editie onder andere tegoed doen aan Leffe Blond, Leffe Bruin, Hertog Jan Weizener en Hoegaarden Rosé. Verder zal dit jaar ook het populaire drankje Aperol Spritz worden geschonken.

Spek op de ribben

Het festival heeft de afgelopen drie edities zeer slecht weer gehad, waardoor het popfestival in het water is gevallen. De organisatie hoopt dan ook op een zomerse editie, zodat Conincx Pop weer wat 'spek op de ribben' krijgt. Dat is noodzakelijk want het was bijna bij 34 edities gebleven. Maar met steun van de gemeente, de huisbrouwerij en sponsoren heeft de organisatie de eindjes toch aan elkaar weten te knopen.

Line up

In totaal prijken negen bands op de affiche van Conincx Pop. Zo zal er 1 juli lokaal talent als The Floodlight en Two & A Half Pennies op het podium staan. Daarnaast heeft de organisatie onder andere ook de Belgische band Brutus gestrikt en The BellRays uit Amerika naar Elsloo weten te halen.
Klik hier voor de volledige line up.