Politie doet opnieuw onderzoek naar moord op Zengin

© 1Limburg
De politie doet opnieuw onderzoek naar de moord op Kemal Zengin (44) uit Blerick. Hij werd vorig jaar op 22 augustus doodgeschoten op de Blerickse Klingerbergsingel.
Doordat er veel grote onderzoeken liepen, had de politie de afgelopen maanden simpelweg geen mankracht om de zaak Zengin de nodige aandacht te geven. Dit gebeurt nu alsnog.



Grootschalig onderzoek

Volgens de politie gaat het om een 'grootschalige doorstart van het onderzoek'. Er is een team van twintig rechercheurs op de zaak gezet. Zij richten zich, zo schrijft de politie op de eigen website, 'op meerdere scenario's in het onderzoek'. De familie van Zengin is inmiddels op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.


Geen verdachten

Vooralsnog heeft de politie niemand aangehouden in de zaak. De politie zoekt nog naar een motief voor de schietpartij. Zengin werd voor zijn eigen woning doodgeschoten. 'Het slachtoffer was een bekende van de politie en had contacten in het criminele milieu', schrijft de politie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!