1Lunch: Is dit de mooiste vrouw van Nederland?

© iStock
* Focus op Landgraaf in dna-onderzoek Nicky Verstappen * Verdachte steekpartij Leger des Heils langer vast* 'Huizenprijzen in Limburg minst gestegen'
Focus op Landgraaf in dna-onderzoek Nicky Verstappen
Voor het verwantschapsonderzoek in de zaak rondom Nicky Verstappen worden 21.500 mannen tussen de 18 en 75 jaar opgeroepen om vrijwillig dna af te staan. Deze mannen komen uit Heerlen en Heibloem, maar voornamelijk uit Landgraaf. Dit werd vanmorgen bekend tijdens een persconferentie van de politie. De persconferentie en de liveblog zijn hier terug te vinden.
Verdachte steekpartij Leger des Heils langer vast
De verdachte, die twee weken geleden werd aangehouden vanwege een steekpartij bij het Leger des Heils in Maastricht, blijft langer vast zitten. De rechter heeft besloten de voorlopige hechtenis van de man met negentig dagen te verlengen. Lees hier meer.
© Nifoma
'Huizenprijzen in Limburg minst gestegen'
Goed nieuws als je op jacht bent naar een huis in Limburg. Of als je het afgelopen jaar een huis hebt gekocht. Dan heb je waarschijnlijk een goede deal gesloten. In onze provincie zouden de huizenprijzen in 2017 namelijk het minst zijn gestegen. Lees hier meer.
Heerlense in de run voor mooiste vrouw van Nederland
Mariska Verschuren zou zo maar eens de mooiste vrouw van Nederland kunnen worden. Zij is één van de finalisten die de strijd aangaan om de titel 'Miss Netherlands Universe 2018'. Lees hier meer.
Gerechtshof: weren 'crimineel geld' seksclub terecht
Het Gerechtshof Amsterdam heeft de ING-bank in het gelijk gesteld voor het sluiten van de rekeningen van seksclub YinYang. De Roermondse club had een zaak aangespannen, omdat er financiële problemen zouden ontstaan bij het sluiten van de rekeningen. Die gang naar de rechter bleek tevergeefs. ING sluit de rekeningen, omdat de bank het vermoeden heeft dat de club crimineel geld stort. Lees hier meer.