De week in tweets: maart roert zijn staart

In de laatste week van de maand bleek een oud cliché bewaarheid te worden: maart -u weet het- roert zijn staart.
Want dinsdag 31 maart was een onstuimige dag. Een pittige voorjaarsstorm hield huis in onze provincie. En daar was niet iedereen even blij mee, zoals u zich kunt voorstellen.

Oplossing in de buurt

En niet alleen in Nuth liet het dak los. Ook in Venlo deed de storm zich gelden. Het dak van Office Depot bleek niet bestand tegen de wind en waaide weg. Gelukkig is er bij een handel in kantoorartikelen altijd een oplossing in de buurt.

Awieje

Valkenburg dan, daar sloeg deze week een stel paarden op hol. Het was een opmerkelijk beeld: keurig in galop door het centrum. Het opmerkelijke tafereel werd keurig op beeld vastgelegd door Sabine Akkermans, die er overigens nog een welgemeende 'auwieje' aan toevoegde. En als je zo'n bericht leest en ook nog eens Max Ruiters heet, dan kan een woordgrapje natuurlijk niet uitblijven.

Kloes/Poels

In Hilversum gingen ze deze week even de mist in. RTL Boulevard liet bij een bericht over de overleden zanger Jacques Kloes een foto van Rowwen Hèze-frontman Jack Poels op de schermen zien. En dus buitelden de grappenmakers op twitter over elkaar heen.
© RTL Boulevard

Van Rey

Voor Jos van Rey was het een bitter einde van de week. De oud-wethouder van Roermond werd na ruim 50 jaar uit de VVD geknikkerd. Van Rey zelf wist overigens van niets. Veel Nederlanders wisten niet dat Jos überhaupt nog lid was van de VVD.

The Passion

Voor Jon van Eerd was het dan weer een goede week. Hij vertolkte Pontius Pilatus in The Passion. Op Twitter kan het je bijna niet zijn ontgaan; urenlang was het muziekspektakel Trending Topic en stroomden de reacties binnen. De acteur uit Maastricht maakte indruk.
Dit was onze week in Tweets, een fijn paasweekend en tot volgende week!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!