Onthullingen over telefoontap Teeven en Van Rey op komst

© Archief L1
VPRO Argos Radio belooft met nieuwe feiten te komen over de mislukte telefoontap tussen toenmalig staatssecretaris Fred Teeven van Justitie en Jos van Rey.
Dat beweert het radioprogramma op zijn website.

Geheimzinnig

Over wat er precies onthuld gaat worden is het radioprogramma nog geheimzinnig. 'Argos Radio verdiepte zich in het onderzoek dat de Auditdienst Rijk (ADR) deed naar de oorzaak van die storing en komt met nieuwe feiten in de komende uitzending', meldt het programma.

Mislukte tap

Over de mislukte tap tussen Van Rey en Teeven is in het verleden al veel te doen geweest. Van Rey zou op 20 september 2012 met Fred Teeven gebeld hebben over de benoeming van de nieuwe burgemeester van Roermond. In die periode werd de telefoon van Van Rey al afgetapt, maar uitgerekend het gesprek met Teeven werd niet opgenomen. Een storing zou daarvan de oorzaak zijn.

Zelf onderzoek

Van Rey gelooft dat niet en zei eerder dit jaar in Pauw nog dat hij zelf onderzoek laat doen naar de verdwenen telefoontap. VPRO Argos Radio is zaterdag 5 juni om 14:00 uur te horen NPO radio 1.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!