Politie wil doodsoorzaak Willem Evers nog niet bekendmaken

© Track 88
De politie wil het resultaat van het onderzoek naar de dood van de 65-jarige Willem Evers uit Valkenburg, die vorige week donderdag om het leven kwam na een vechtpartij met hangjongeren, nog niet bekendmaken.
Dat zegt de politie.

Onderzoek

De sectie op het lichaam is afgerond en de doodsoorzaak is bekend bij de politie, maar vanwege de zorgvuldigheid van het onderzoek willen ze er nog niks over zeggen.

Hangjongeren

De 65-jarige Valkenburger wilde donderdagavond verhaal halen bij een groep hangjongeren bij zijn woning aan de Salviastraat. Het liep uit op een vechtpartij, waarbij Willem Evers door vier man werd mishandeld. Na de vechtpartij moest de man gereanimeerd worden, maar in de loop van de nacht overleed hij alsnog in het ziekenhuis.

Terreur

Buurtbewoners worden zaterdagmorgen in een besloten bijeenkomst door de gemeente bijgepraat. In de wijk Broekhem-Noord heerst al maanden onrust over een groep hangjongeren die volgens bewoners 'de buurt terroriseren.'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!